Plzeň – Za krásného babího léta se v Plzni dne 27. 9. uskutečnil historicky třetí turnaj ve florbalu na elektrických vozících (EWH). Samotný sport se vyznačuje především tím, že umožňuje sportovat v týmu i osobám s těžkým tělesným handicapem. Samotné výsledky turnaje se započítávají do české EWH ligy 2014, která má na programu 6 turnajů. Hlavním dějištěm čtvrtého ligového turnaje 2014 se stala Sportovní hala Západočeské univerzity v Univerzitní ulici.

Celkové prvenství obhájil tým NEW CAVALIERS PRAHA, který ukázal svou sílu i přes absenci dvou hráčů, když dokázal otočit a vyhrát dva vyrovnané duely. Na druhém místě se poprvé v historii umístil tým EWH REJNOCI ZLÍN, který předvedl výborně taktický a týmový výkon ve všech duelech. Bronzová příčka poprvé v letošní sezóně patřila týmu SK INDIANS PLZEŇ. Čtvrtou příčku si odvezl nováček letošního ligového ročníku RED DRAGONS PRAHA.

Děkujeme všem organizátorům, dobrovolníkům, pracovníkům Městské policie Plzeň z odboru prevence kriminality za organizační a personální zajištění akce. Za finanční podporu turnaje děkujeme městu Plzeň, Nadaci 700 let města Plzně a Kontu bariéry.